Sateuacanna
Teras

MKL62ST-DT

Kit Pangwangunan LoRaWAN®

MKL62ST-DT mangrupikeun papan pangembangan IoT alit sareng open source khusus dirancang pikeun modul MOKO LoRaWAN MKL62BA. Chip SMT32 daya handap dipaké salaku MCU éksternal,sareng éta ngahijikeun Sensirion STH30 suhu sareng sénsor sénsor dina kapal. Ku ngajalankeun firmware aplikasi demo anu disayogikeun ku MOKO tiasa gancang ngabiasakeun damel jaringan LORA sareng ningali data sensor suhu sareng asor dina server jaringan LoRaWAN.

Fitur Produk

> Mibanda rojongan pikeun protokol basis LoRaWAN baku
> Sambungan anti surge sareng anti balik
> Nyadiakeun panganteur sambungan batré litium-ion, babarengan jeung muatan batré litium terpadu jeung sirkuit manajemén ngurangan
> Nawarkeun sensor SHT30, saklar jeung LED

> Antarbeungeutna (Periferal) ngawengku UART, GPIO, ADC, I2C, jeung Near Field Communication (NFC)
> Cocog sareng panganteur Arduino NANO
> Chip CP2102 USB-UART pikeun ngundeur program sareng nyitak inpormasi debugging
> Nyadiakeun SMT32 na LoRaWAN-Dumasar modul panganteur program port serial

Pedaran Téknis

Kinerja LoRa

Protokol LoRaWAN

V1.0.2

Frékuénsi LoRa

MKL62BA-US915 ngadukung US915 / AU915 / AS923


MKL62BA-EU868 ngadukung EU868 / IN865

Tx Kakuatan

Max 1 dBm

Sensitipitas

-137dBm @ SF12 300bps

Kisaran

Nganti 10km(dina rohangan bébas 5dBi)

Desain mékanis

Diménsi

24mmx19mmx2.8mm

Hardwarena

MCU

NRF52832

Kilat kilat

512KB

Ram

64KB

Antarbeungeut

Total 34 pin

Tegangan Suplai

3.3V

TX Ayeuna(LoRa + BLE)

Max 120mA

RX Ayeuna(LoRa + BLE)

6.4mA

Saré ayeuna

7antara séjén

Kinerja Bluetooth

Bluetooth® (JADI)

V4.2

Frékuénsi

2.402 - 2.480 GHz

Kirimkeun Kakuatan

0 dBm

Kisaran

Hingga 50m dina rohangan bébas

Pilihan anteneu

JADI (Internal) anteneu chip

Di-dewan chip keramik monopole

LoRa (Éksternal)

U.FL. (IPEX) konektor pikeun anteneu éksternal

Spésifikasi Aplikasi

Suhu Operasi

-40 ˚ C ka +85 C (VCC 3.3 V)

Suhu Panyimpenan

-40 ˚ C ka +85 C

Sértipikasi

Kieu

disatujuan

FCC

disatujuan

Sertifikasi LoRaWAN Alliance

disatujuan

Rupa-rupa

Bebas timah sareng patuh RoHS

Aplikasi tina MKL62ST-DT

Software & Dokuméntasi

Sumber Daya Anu Langkung Patali