Sateuacanna
Teras

MKL110BC

LoRaWAN Modul

MKL110BC is a location-based lorawan module, which mainly integrates Semtech’s LR1110 Edge chip and Nordic’s Nrf series Bluetooth chip. Nyaéta 3 positionings involved in this module, they are Bluetooth positioning, LP-GPS, and WIFI positioning. It is an ideal platform for developing various tracking product solutions.

Fitur Produk

> Embedded LoRaWAN protocol, support global LoRaWAN frequency plan
> Indoor and outdoor positioning are supported
> Built-in TCXO for improving high frequency stability

> Ngarojong paréntah AT pikeun konpigurasikeun
> High-performance with BLE TX power default in 0 dBm
> Konsumsi listrik anu lemah pisan

Pedaran Téknis

Kinerja LoRa

Protokol LoRaWAN

V1.0.3

Frékuénsi LoRa

MKL110BC-US915 support US915/ AU915/AS923
MKL110BC-EU868 support EU868/IN865

Tx Kakuatan

Max 21 dBm

Sensitipitas

-137dBm @ SF12 300bps

Kisaran

Nganti 10km(dina rohangan bébas 5dBi)

Hardwarena

MCU

NRF52840

Positioning and LoRa chip

LR1110 Edge

Kilat kilat

1M

Ram

256KB

Antarbeungeut

Total 50pins

Tegangan Suplai

3.3V

TX Ayeuna(LoRa + BLE)

Max 118mA

RX Ayeuna(LoRa + BLE)

6.4mA

Saré ayeuna

5antara séjén

Sasayogian tanaga

2.8V nepi ka 3.6V

Kinerja Bluetooth

Bluetooth® (JADI)

V4.0

Frékuénsi

2.402 - 2.480 GHz

Kirimkeun Kakuatan

0 dBm

Kisaran

Hingga 50m dina rohangan bébas

Positioning Technology

Bluetooth, Wifi and LP-GPS

Spésifikasi Aplikasi

Suhu Operasi

-40 ˚ C ka +85 C (VCC 3.3 V)

Suhu Panyimpenan

-40 ˚ C ka +85 C

Sertifikasi CE

Nuju prosés

Sertifikasi FCC

Nuju prosés

Sertifikasi LoRaWAN Alliance

Nuju prosés

Rupa-rupa

Bebas timah sareng patuh RoHS

Applications of MKL110BC

Software & Dokuméntasi

Sumber Daya Anu Langkung Patali