MOKOLoRa sacara efektif ningkatkeun pelacakan panel surya di Afrika Kidul

Ihtisar klien

Sumber tanaga surya seueur pisan, beresih, sarta bebas polusi, sarta eta dianggap sumber énergi renewable kalawan prospek utilization hadé. Janten tepatna, eta geus jadi sumberdaya énergi héjo nu nagara balap pikeun ngembangkeun. Afrika Kidul mangrupikeun salah sahiji daérah anu gaduh sumber tanaga surya anu paling sugih di dunya. Di Afrika Kidul, industri tanaga surya rélatif dimekarkeun alatan cahaya panonpoe loba pisan jeung spasi kabuka lega, tapi panel surya remen dipaling. Harga tinggi panél surya ageung digabungkeun sareng kurangna ukuran kaamanan lokal nyababkeun karugian anu signifikan. Éta penting pisan pikeun nyandak sababaraha ukuran pikeun ngadamel sistem pelacak panel surya anu efektif.

Tantangan Usaha

Ngawaskeun kaayaan sareng lokasi sadaya panél surya sacara manual mangrupikeun tugas anu nyéépkeun sareng nyéépkeun waktos

Karugian tina maling panel surya atanapi pilferage tiasa mahal pikeun perusahaan sareng anu gaduh bumi

Mangpaat leveraging LoRa dina logistik ranté suplai

Henteu aya sistem alarem anu pas sareng kurangna data anu énggal

Desain anu kuat sareng awét pikeun tahan lingkungan anu kasar kalayan umur operasional anu panjang

Mastikeun ngawaskeun kontinyu sareng dipercaya tina panél surya

DAYOf Kontribusi

Dina aplikasi tracking panel surya ieu, the client takes advantage of our robust Tracker LoRaWAN GPS. The LW001-BG PRO’smotion mode and anti-tamper alarm are effective for monitoring the solar panels. When a solar panel is moved abnormally, the smart device performs a high-frequency GPS location and reports the position to ensure a timely response to theft.

Nu leuwih penting, the unique anti-tamper alarm mechanism of LW001-BG PRO will trigger an alarm notification at the moment when it is forcibly removed, informing the user of an abnormal situation and reducing the response time so that prompt action can be taken. Salian modus operasi béda jeung kamampuhan multi-positioning, LW001 cukup tangguh pikeun tahan lingkungan anu parah, sarta hirup operasi na bisa lepas nepi ka 5 taun.

Solusi

Skalabilitasna, kalenturan, betah palaksanaan, sarta konsumsi kakuatan low geus dibikeun MOKOLoRa sistem tracking panel surya sistem monitoring kacida efisien. LoRaWAN LW001-BG PRO anu kuat terus-terusan sareng périodik ngirimkeun lokasi sareng data status panél surya ka gerbang LoRaWAN pinter.. Gerbang teras neraskeun sadaya inpormasi ka awan pikeun dianalisis sareng diolah. Sadaya inpormasi anu diolah bakal sayogi dina alat sélulér klien kami. Teu perlu tetep mata deukeut dina lokasi panels surya, tur anjeun bisa ngajaga sagalana dina kontrol tanpa ninggalkeun imah pikeun jarak jauh ngalacak lokasi panels surya.

Kauntungan Dikirimkeun

Kumpulkeun inpormasi anu dipercaya sareng akurat ngeunaan lokasi sareng kaayaan panél surya

Mastikeun cukup pisibilitas tracking panel surya sarta instan maluruh alat dipaling

Sistem pelacak panel surya ngaktifkeun waspada gancang sareng pas upami aya kajadian maling

Ngurangan tenaga kerja manual sareng nurunkeun biaya operasional sareng panyebaran

Tahan lingkungan lapangan kasar (jalan dina -40 ℃ ~ 80 ℃ suhu ambient)

Naha MOKOLoRa

“Pasti, urang bray sababaraha lalaki urang nyobian maok panel surya peuting ieu. Mékanisme pemicu gerakan LW001-BG pro hebat pisan ”

Milari Solusi Akhir-Ka-Akhir
Dina LoRaWAN IoT?