Sateuacanna
Teras

LW003-B

LoRaWAN® Bluetooth Gateway

LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B ngahijikeun Bluetooth sareng komunikasi nirkabel LoRawan, éta tiasa nyeken data BLE Beacon sareng ngirimkeun data ka gerbang LoRaWAN, lajeng unggah ka server, ku kituna pikeun ngawujudkeun monitoring lingkungan jeung positioning indoor.

> Dumasar kana Protokol LoRaWAN®
> Dukungan pikeun konpigurasikeun modeu ABP sareng OTAA

Fitur Produk

> Protokol operasi basis LoRaWAN
> NRF52832 chip Bluetooth
> Indikator batré lemah
> Konpigurasikeun interval data

> Pembaruan firmware Over The Air (OTA)
> Ultra Low Power(1 waktos operasi bulan)
> Konpigurasikeun modeu ABP sareng OTAA sareng MokoLora APP
> Konpigurasikeun data jaringan LoRaWAN ngaliwatan downlink

Nyukcruk tanaga

LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B seueur dianggo di tempat umum sapertos rumah sakit, sakola, panti jompo. Ku nyeken inpormasi Beacon anu dianggo ku awak, kaasup alamat MAC,RSSI jeung cap waktu, eta bisa ngawas lagu aktivitas tanaga husus sacara real waktu.

Lacak tanaga ku LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B

Statistik aliran dina situs

LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B tiasa dianggo pikeun sagala jinis kagiatan statistik aliran situs. LW003 dipaké kalawan Beacon. Ku nyeken inpormasi Beacon anu dianggo ku awak manusa, kaasup alamat MAC, RSSI jeung cap waktu, statistik real-time bisa dijieun tina aliran jalma muncul dina tempat nu tangtu

Ngawaskeun posisi

LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B tiasa dianggo dina ngawangun situs konstruksi. LW003 tiasa dianggo sareng Beacon. Ku nyeken inpormasi Beacon anu dianggo ku awak manusa, kaasup alamat MAC,RSSI jeung cap waktu, eta bisa ngawas informasi lokasi pagawe sacara real waktu

Ngawaskeun Positioning ku LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B

Pengawasan lingkungan

LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B tiasa dicocogkeun sareng lantera suhu sareng kalembaban, sensor calakan séjén pikeun ngahontal monitoring lingkungan

Ngawaskeun lingkungan ku LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B

Poto LoRaWAN sorangan

Dioptimalkeun pikeun operasi kakuatan-rendah, latency handap, sareng adaptabilitas global.

Batré Kapasitas Luhur

Sadaya parameter tiasa dirobih via APP kalayan gampang sareng ngadukung OTA

Tilu pintonan LoRaWAN Bluetooth Gateway LW003-B

Pasipatan Fisik

Diménsi (LxWxH)

122.7mm x 109 mm x 36 mm

Beurat bersih

136g (± 2g)

LED

RGB

Bahan Shell

ABS

Warna

Bodas

Tombol

Mékanis

Parameter Aplikasi

Suhu Operasi

muatan: 0~45 ℃; Ngaluarkeun:-1℃

Kalembaban Operasi

10%-90%

Laju IP

IP20

Parameter nirkabel

Protokol LoRaWAN

Frékuénsi LoRa US915 / AU915 / AS9

LoRa Range

Nepi ka 1,5 km(di daérah terbuka)

Tx Kakuatan

Max 19 dBm

Sensitipitas

-137dBm @ SF12 300bps

Parameter hardware

MCU

Nordic nRF52 runtuyan chip utama

Sasayogian tanaga

USB-Powered (Diwangun-di 4200 batré mAH)

waktos operasi

1 bulan (3 mnt. Inten/al laporan)

Mode sare Ayeuna

<= 20uA

Operasi Ayeuna

Tegangan Operasi

3V-4.2V

Port ngecas

Micro USB

Waktu Ngecas

3.5jam @ 5v / 2A

Software & Dokuméntasi

Sumber Daya Anu Langkung Patali