Sateuacanna
Teras

LW004-CT

LoRaWAN® Kontak Tracker

LW004-CT LoRaWAN Contact Tracker mangrupikeun alat IoT anu ngagaduhan jaringan Berbasis LoRaWAN.. Alatna dirarancang khusus pikeun ngalacak kontak. Gampang ngagunakeun tracker kontak Lorawan ieu kusabab kompak sareng ukuranana leutik. Sajaba ti nyukcruk kontak deukeut, alat nu bisa dipaké salaku panginget jarak kaamanan sosial. Ogé, eta hadir kalawan tombol panik nu bisa dipaké pikeun tujuan SOS dimana pamaké ngahartikeun acara panik.

> Dumasar Protokol LoRaWAN
> Kalawan Bluetooth Low Energy, iklan jeung peran scanning
> Dukungan pikeun konpigurasikeun modeu ABP sareng OTAA

Kontak Tracing

Ngaliwatan Bluetooth, LW004-CT LoRaWAN Contact Tracker gampang ngarékam sareng ngalacak data nalika pangguna aya hubungan anu caket sareng batur anu nganggo tracker kontak anu sami.. Inpormasi anu dilacak ku tracker Lorawan® ieu dilaporkeun ku jaringan LoRaWAN®

Kontak Tracing ku LoRaWAN Kontak Tracker LW004-CT

Panginget jarak kaayaan sosial

LW004-CT LoRaWAN Kontak Tracker cocog pikeun pamakéan di kantor, sakola, rumah sakit, jeung wewengkon umum lianna. Éta tiasa dianggo pikeun ngingetkeun jalma ngeunaan jarak sosial ngagunakeun persepsi kakuatan sinyal. Alatna ngingetkeun jalma-jalma nganggo geter motor sareng senter di tempat-tempat rame. Éta ogé ngarékam paripolah kontak individu di daérah anu ramé.

Panginget jarak kaayaan sosial ku LoRaWAN Kontak Tracker LW004-CT

Indoor & outdoor Positioning

Alatna idéal pikeun dianggo dina posisi indoor sareng outdoor. Éta ngagunakeun téknologi scanning Bluetooth pikeun ngumpulkeun inpormasi nalika pangguna aya di jero ruangan, sareng posisi GPS nalika pangguna di luar.

Tombol SOS pikeun pitulung darurat

LW004-CT LoRaWAN Kontak Tracker boga tombol mékanis di-diwangun, nu lamun dipencet ngamungkinkeun batur pikeun ngirim sinyal SOS sarta ménta layanan darurat. Ku sabab kitu, leuwih gampang jeung leuwih gancang pikeun meunangkeun informasi ti penderita, murid, jsb. salila kasus darurat.

Tombol SOS pikeun pitulung darurat ku LoRaWAN Kontak Tracker LW004-CT

Alat Wearable ngarojong RFID

Alatna ngagaduhan RFID anu diwangun anu tiasa disaluyukeun nganggo 13.56 MHz RFID / desain tag NFC. Éta ogé gaduh desain anu tiasa dianggo gaya anu ngajantenkeun pelacakan sareng idéntifikasi pribadi ngajangjikeun. Sumawonna, lantera anu tiasa dianggo ieu ngamungkinkeun aplikasi portabel sareng gampang.

Alat Wearable ngarojong RFID ku LoRaWAN Kontak Tracker LW004-CT

Poto LoRaWAN sorangan

Alat ieu ditingkatkeun ku operasi operasi kakuatan-rendah, poténsi squat, jeung kalenturan global.

Batré Kapasitas Luhur

Tracker kontak LW004-CT hadir sareng batré Li 450mAh anu diwangun sareng tiasa dicas deui.. batréna malah bisa lepas pikeun 3 poé nalika pungsi scanning diaktipkeun.

Konfigurasi Gampang

Ngagunakeun aplikasi, éta gampang pikeun ngonpigurasikeun parameter tracker kontak LW004-CT sareng ngadukung OTA.

Tahan cuaca

Alatna ngagaduhan perumahan anu dipeunteun IP66 anu ngamungkinkeun éta tahan lebu, sprays tina tekanan tinggi, sarta ogé ombak laut

Konfigurasi Gampang

Pamaké tiasa ngadamel sababaraha pungsi séjén tina tracker kontak Lora ieu ku cara masang data tilu sumbu. Ieu tiasa dihontal ku ngarobih laju ngalaporkeun data sareng nyaluyukeun kaayaan alat-alat anu tiasa dianggo saluyu sareng kaayaan kagiatanana..

Tilu pintonan LoRaWAN Kontak Tracker LW004-CT

Pasipatan Fisik

Ukuran

73mm × 40mm × 17mm

Beurat bersih

48gram

LED

RGB

Bahan Shell

ABS / PC + TPU

Warna

Bodas

Tombol

Mékanis

Sénsor sareng RFID

Akselerometer

3-Axis LIS3DHTR pikeun deteksi gerak

RFID

MIFARE ngaropéa atanapi klasik EV1

Kinerja Bluetooth

Rentang Bluetooth

Leuwih 50 méter di tempat terbuka

Bluetooth

Nordic nRF52 runtuyan chip utama, Bluetooth 4.2

Kinerja LoRa

Protokol

LoRaWAN® V1.0.3

Kisaran

deukeut ka 5 km di wewengkon terbuka

Tx Kakuatan

maksimal 20 dBm

Sensitipitas

-140dBm @ SF12 300bps

Frékuénsi

US915 / AU915 / AS923 / EU868 / IN865

Batré jeung Daya

Jenis Batré

Rechargeable Li-batré

waktos ngecas

Kapasitas

450mAH

Operasi Ayeuna

Kirang ti 220mA

Port muatan

Tipe C

Spésifikasi Aplikasi

Suhu Ngecas

0℃ ~ 45 ℃

Suhu Operasi

-10℃ ~ 60 ℃

Peunteun IP

IP66

Sértipikasi

KURING (JEUNG)

Disatujuan

AS(FCC)

Disatujuan

Aplikasi tina LW004-CT

Software & Dokuméntasi

Sumber Daya Anu Langkung Patali